Er zijn diverse manieren om jezelf te stijlen: armbanden, kettingen, oorbellen of horloges kunnen jouw look van de dag op een uitstekende manier complementeren. Een andere component die u kan afstellen op jouw look is een ring. Daarnaast kan het natuurlijk tevens zo zijn dat een ring een andere functie dient, bijvoorbeeld een trouwring, een vriendschapsring of een ring ter herinnering aan iets bijzonders. Waarvoor u uw ring ook draagt, u hebt de keuze uit diverse typen ringen, elk met hun eigen bijzondere eigenschappen. Hieronder kunt u meer lezen over ringen, waarbij u de eigenschappen van de soorten ring kunt overlappen met uw eigen wensen en behoeften. Zo vindt u binnen no time de ring die het beste bij u past.

Trouwringen

Een ring kan louter een modieuze functie hebben, maar ringen worden toch veelal geassocieerd met het huwelijk. Dit is een bijzondere gelegenheid waar een opvallende, schitterende en stijlvolle ring bij past. Veelal zijn trouwringen verkrijgbaar in sets, waarbij de ring voor de man iets afwijkt van de ring van de vrouw, maar van beiden is duidelijk dat ze bij elkaar horen. Deze mooie symboliek maakt ze zo bijzonder.

Zegelring

Zegelringen zijn veelal voorzien van gravure en zijn aan de rugzijde breder. Veelal wordt op deze bredere zijde een symbool weergegeven. Dit kan van alles zijn. Waar van oudsher oude familiewapens getoond werden aan de hand van een zegelring, kan tegenwoordig van alles weergegeven worden op deze ringen. Ideaal voor het weergeven van een afbeelding die iets speciaals voor u betekent.

Ringen met of zonder stenen

Bij een ring kunt u besluiten om te kiezen voor een ring met een mooie steen, of een egale ronde ring. Dit is afhankelijk van uw eigen voorkeuren.

Verschillende kleuren

Bij een ring heeft u de keuze uit verscheidene kleuren. Dit kan samenhangen met uw voorkeuren of uw outfit van de dag. Goud, platina, palladium, edelstalen, titanium of combinaties: veel is mogelijk.