Er zijn diverse manieren om uw algehele stijl uit te dragen. Vele elementen dragen bij aan een mooi geheel. Een accessoire die hier een bijdrage aan kan leveren is een armband. Een mooie armband of meerdere armbanden kunnen bijdragen aan een stijlvolle en modieuze look. Armbanden zijn er in verschillende stijlen, zodat u altijd de armband kunt vinden die perfect aansluit op uw outfit van de dag. Geef uzelf een extra stijlvolle uitstraling aan de hand van een armband.

Diverse stijlen armband

Armbanden zijn er in allerlei soorten en maten. Hieronder worden een aantal voor u op een rijtje gezet. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijk om te bekijken welke armband het beste bij u past. Natuurlijk kunt u dit altijd aanpassen aan uw outfit van de dag.

Bangle armband

Een Bangle armband is veelal een strakke, ronde vorm die in vele kleuren, breedtes en patronen verkrijgbaar is. Deze Bangle armband is niet te verstellen en gemaakt van hardere materialen. Denk hierbij aan staal, zilver, hout of plastic. Deze armband schuif je over de pols zonder sluiting.

Parelarmband

Zoals de naam al aangeeft, is deze band voorzien van parels. Hierbij kan de hele ring voorzien zijn van parels, maar ook andere materialen kunnen in het patroon te zien zijn. Veelal flexibel om de pols te schuiven, soms met sluiting.

Plaatarmband

Een armband bestaande uit diverse schakels en een plat stuk waarop veelal teksten worden geplaatst, zoals namen of spreuken. Vele vormen zijn mogelijk, en ook graveren is mogelijk bij een juwelier.

Schakelarmband

Verschillende aaneengesloten schakels vormen een mooi geheel. U hebt de keuze uit vele materialen, vormen en groottes.

Rekarmband

De rekarmband is vernoemd naar de elastische kern, waardoor deze gemakkelijk aan te passen is aan uw pols. Zit altijd prima om de arm zonder sluiting. Hierdoor verliest u deze armband dan ook niet snel.